____________________________________
~~Selamat Datanng ke Coretan Azder~~
____________________________________
11.12.13.14.15
9690

kata si leija

Love isn't here or there, it isn't happy, sad, good or bad. Love is just Love.
Promise Less, Perform more




Monday, 29 November 2010

survey camp wei.....

kalau korang tgh baca tme ni aq tengah ada camp, suvey camp kat lumut perak. aq hari tu ada kupas sikit pasal camp tu. fuh memang penat wei. dah la camp ni dalam kem ni, kumpulan aq kena pecah, nak tau sebab ap, sebab ahli kumpulan aq semua laki. so rombakan di buat kepada kumpulan berkenaan ,kena la berpecah campur ngan kumpulan yang semua perempuan. tapi best gak. dapat timba pengalaman bekerja ngan gadis-gadis ni.nti time kerja nti mana la tau boss kita tu perempuan. kita boleh r tau serba sedikit tentang perihal perempuan. hah, ahli kumpulan aq dulu terdiri daripada 5 lelaki kacak n macho, iaitu pidau, kerry, adi, topek dan aq. huhu. best tau bekerja ngan diorang ni. masing-masing ade bakat tersendiri, jasa korang memang aq kenag la dalam menyiapkan task ketika kursus hari tu.hah... lupa nak bagi tahu, kami dlu bekerja bersama dalam lab. lab ke kalau duduk tengah panas terik. yang kami dok teropong-teropong tu. kami kena amik data pasal horizontal control , vertical control dan detail site. tu dlu site kecik je. tapi camp ni site besar kot. habis la. dah la 1 minggu je. dulu sepanjang sem tu pon dah penat. tapi tidak mengapa. ini semua pengalaman,pengalaman mengajar kita erti kehidupan. (cewah!!!) ah lupe lagi nk bagi tau.  ahli-ahli baru kumpulan aq  terdiri daripada 2 lelaki budiman dan 2 perempuan cantik molek. iaitu pidau, aq , ita , dan nadrah. wah memang bezkan... hahaha
semuga kami dapat selesaikan dengan jayanya.
lepas camp ni aq mahu pulang ke rumah. tapi tak tahu lagi bila. tiket pon x beli lagi.... aq rindu sangat family aq...

p/s: harap-harap camp ni dapat mengajar aq erti kehidupan kerja
Jika berminat

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
©Hak Cipta Terpelihara 2010 - 2015 Coretan Azder
PENAFIAN: Coretan Azder tidak akan bertanggungjawab bagi sebarang kehilangan dan kerugian yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperoleh dari laman ini.
leijazder.blogspot.com