____________________________________
~~Selamat Datanng ke Coretan Azder~~
____________________________________
11.12.13.14.15
9690

kata si leija

Love isn't here or there, it isn't happy, sad, good or bad. Love is just Love.
Promise Less, Perform more




Wednesday, 23 February 2011

cemerlang~~

entry kali aq buat istimewa untuk ahli2 kelas cemerlang ketika zaman2 sekolah dulu~~

amirah
atikah
atiqah husin
izzuddin
sharul nazim
ammar afi
izhar
baizura 
ain rasul 
ain zulkifli
fazli
fazrul 
noor syafiq
sheila 
adila
fasihah
juni
hidayah
hidayu
hisham 
redza(aq)


sori r kalau ade yg tercicir, aq rasa da betul r ni~~
kepada yang tak sampai f3 tu sori ek, aq x listkn~~

 ni gmbar sebelum masing membawa haluan sendiri
sori ek x berapa clear~~ ni amik kt fs aq yg dh brkarat tu~~` 

aq mmg seronok dapat belajar bersama2 korang~~
and our beloved teacher: teacher Azlina.

harap2 sgt dapat jumpa korang lagi~~ 

with love~~  Jika berminat

Thursday, 17 February 2011

selamat ulang tahun~~~

ni post khas ntuk kawan aq ni~~

->nadrah 

ni kek khas ntuk ko nad~~
sbb ko tetap cm kanak perangainye~~ 

 semuga semua ok~~ 
jgn marah2~~ 


ni BB aq kasi kt ko~~
gmbr je la eh~~


p/s; semuga semua urusan dipermudahkan~~
Jika berminat

Wednesday, 16 February 2011

yei .... dah elok~~

yes akhirnya aqnye fb kembali seperti biasa~~
akn ku jaga mu dgn bael lepas ni~~

skg ni aq nak wt kerja sikit.... banyak sangat aq delay2....
ok... Jika berminat

Tuesday, 15 February 2011

are u happy??




so, what do u think~~ 
Jika berminat

Monday, 14 February 2011

belajar

~~hidup adal belajar~~


 nak naikan mood belajar~~


  • mari kawan2 semua kita belajar....
  • sebab hidup adalah belajar....
~~belajarlah kamu dari buaian hingga ke liang lahad~~ 
Jika berminat

magic

asslammualaikum semua....

cerita pasal magic , banyak org yang wat magic , terutamanya time2 bulan 2 iaitu 14 feb,
korang semua mesti pelikan?? memang pelik pon , nak tahu sebab apa magic, 

sebab lagi sembilan bulan akan berlaku keajaiban , lahirnya insan yang tiada bapa... apa ni??

yela ni kan sebab hubungan terlarang yang korang wt , bak kata korang sebagai bukti cinta,... betul ke??

pastu makin naik lah peratus buang anak... yela sapa yang nak jaga anak ni., lagi2 anak luar nikah disebabkan nafsu serakah korang, x pasal2 insan yang x berdosa korang sia-siakan....

 ~~ni video harap korang hayatinya~~

kalau korang x mahu menghayatinya pon aq x kisah, janji aq dah sampaikan apa yang aq tahu....

p/s: jangan korbankan maruah kalian~~ Jika berminat

Saturday, 12 February 2011

civil family day 2011

salam sejahtera semua~
baru je lepas civil family day,
fuh memang letih(padahal aq main 1 game je pon),
tapi x pe tahun kami ade peningkatan, tahun ni  lebih baik dari tahun yang lepas,
 ni beberapa sorotan gambar;

wajah baru~~ 


 ni beberapa gambar yang diambil


ni gambar tarik tali perempuan n laki2 , mereka semua ni memang bersemangat...




jumpa lagi tahun depan,
tahun depan kami pula yang menang~~ 


 pepehal family day ni memang bez~~ 

Jika berminat

Wednesday, 9 February 2011

ulang tahun...

assalammualaikum~~

arini ni ari yang sungguh istimewa untuk aq, tak tau la dia macam mana
aq masih igt lagi tarikh smapai sekarang, sebab aq masih igtkan dia, sukar bagiku melupakan dirimu, walaupun masa banyak mengubah cara hidup kita, aq tetap akan igt akan dirimu,
aq tau mungkin kita x dapat berjumpa untuk selama- lamanya seperti yang berlaku kepada beberapa junior2 ku dulu, aq amat bersimpati, tuhan lebih sayang akan mereka2 yang pergi dahulu,
betul kata orang dulu2, orang yang pertama berjaya mengetuk n membuka pintu hati kita akan meninggal kesan yang mendalam seolah-olah  sentiasa bertahta di hati kita , walaupun kita ada pengganti yang baru.
aq rasa macam lama je sebenarnya, rasa cam dah berpuluh-puluh tahun lamanya, rupa-rupanya baru 5 tahun,
semuga kita boleh bersua kembali mungkin bukan seperti dahulu, cukuplah seperti teman biasa, aq bisa menerimanya~~

p/s: -take care urself,
       -insyaAllah kita bersua suatu masa nanti.... Jika berminat

Monday, 7 February 2011

StaRt

bermula detik ini bermula rutin harian baru ku,
setiap 6.15 petang jika tiada ada halangannya...

semuga berjaya (ntok motivasi diri)
Jika berminat

Sunday, 6 February 2011

Februari

bila cakap Februari, mesti kamu semua terfikir tentang hari kekasih~~
apa yang istimewa sangat dgn hari kekasih ni pon aq tak tau la...
apa yang aq tau ISLAM mengharamkan umatnya menyambut....
kalau kamu rajin google la sejarah tentang hari kekasih...
nanti kalian tahu la...
nilai Februari ni bagi aq agak istimewa, sebab bulan ni la satu-satunya jumlah hari berubah-ubah,
bila tahun lompat jadi 29. bila bukan 28 hari, kamu tahu sebab ap....
pergi la google lagi~~
Februari tahun ni ade hari yang istimewa iaitu ada Maulud Nabi~~
ingat kawan-kawan... 15 Februari ni bersamaan hari selasa 12 R. Awal 1432 hijrah... Jika berminat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
©Hak Cipta Terpelihara 2010 - 2015 Coretan Azder
PENAFIAN: Coretan Azder tidak akan bertanggungjawab bagi sebarang kehilangan dan kerugian yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperoleh dari laman ini.
leijazder.blogspot.com