____________________________________
~~Selamat Datanng ke Coretan Azder~~
____________________________________
11.12.13.14.15
9690

kata si leija

Love isn't here or there, it isn't happy, sad, good or bad. Love is just Love.
Promise Less, Perform more




Saturday, 26 March 2011

retro n glamour time~~

pertama kali, ingin memohon maaf kerna lambat post,nak kumpul bahan2 untuk di letakkan dalam ruangan kali ini...

CIVIL NIGHT 2011 yang berlangsung pada 18032011. makan malam ini mengambil tema Retro & Glamorous 

ni hiasan backdrop nya~~

ada disco ball lagi, ala2 retro gi2


we're 1 big family

ni aq bersama Pengarah Civil Night (from right)

dah x de keje laen dah

 credit to topek n fazil, tQ 4 the picture

topek

fazil with the Nikon
 ni Pengarah Civil Night  
kerry
civil night sudah pon melabuhkan tirainya,
harap semua orang akan terhibur,
semuga kita berjumpa lagi di tahun depan, dengan tema yang berlainan dan menarik~~ Jika berminat

Friday, 25 March 2011

26032011

Summary

Your Age: 20.8 years
Projected Life Span (total years you will live): 84.3
Projected Life Expectancy (years remaining): 63.5

Life Expectancy Factors

The average life span for your region is 74. You are expected to live 10.3 years longer than average due to your health and lifestyle.

GENDER: -2.5 years
Men live 5 years less than women. Not much you can do about that. Sulk if you like.

FAMILY HISTORY: 7 years
Your family history rewards you with a few extra years. Remember to thank your mom.

SMOKING: 2 years
Since you are not a smoker you gain 2 years over the average life span (15-25 years longer than smokers). If you recently stopped smoking it will take 10 years for the risk of lung cancer to return to that of a non-smoker and 15 for heart attack risk to return to normal.

DRINKING: 0 years
You could benifit from drinking one or two glasses of red wine per day

WEIGHT: 0 years (BMI: 18.6)
Your BMI score classifies you as normal. Grats. Go treat yourself to a double fudge, candy topped, chocolate coated, three scoop ice cream cone. You've earned it.

HEALTH: 0 years
At your age hypertension, cholesterol, and blood sugar are probably not much of a concern to you. Live a healthy life and maybe it never will be

DIET: -1 years
I won't lecture you on what foods you should be eating. I'm sure you already know. Is 1 years of life worth the sacrifice? Your choice.

EXERCISE: 2 years
Exercising 20-40 minutes each day can add many years to your life.

HAPPINESS: 0 years
Reduce your stress and improve your happiness. As Abraham Lincoln said, "Most people are about as happy as they make up their minds to be."

EDUCATION: 1 years
Not surprisingly, higher education equals longer life.

DRIVING: 1 years
You're no fool.The average person has a 30% chance of being in a serious accident in their lifetime but your odds are lower than average.


“Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.” - James Dean
Jika berminat

Sunday, 13 March 2011

khisit

 khisit?? apa tu??

mesti korang tertanya-tanya apakah khisit itu, aq pon x tau apa sebenarnya, tetiba je kuar dari kotak pemikiran ku,

khisit ; bermaksud iri hati, cemburu, dengki (menurut Kamus Dewan Edisi Empat)

apa kaitan lak??
mestilah ada kaitan, sebab perasaan ni seringkali berada dalam diri aq, almaklum la aq ni manusia biasa x leh nak lari dari perasaan sebegini.

ni beberapa maksud iri hati




 


 ni beberapa maksud cemburu






 ni beberapa maksud dengki






 selamat beramal~~ Jika berminat

Saturday, 12 March 2011

semuga dikau selamat bersama yang lain~~

semalam kita digemparkan dengan berita bahawanya Jepun di goyangkan dengan gempar bumi yabg mempunyai magnitud 8.9 skala ritcher dan tsunami juga melanda negara yang digelar negara matahari terbit.
semuga sahabat handai saya yang berada di sana berada dalam keadaan selamat, dan x lupa juga pada warganegara Jepun semuga bersabar.

kepada asran, yazid n faris semuga kalian selamat~~ Jika berminat

Saturday, 5 March 2011

Renungan


promise less, perform more.
Jika berminat

Tuesday, 1 March 2011

March

february berlalu, march bertandang;

rasa sekejap je sahaja masa berlalu...


banyak orang takut untuk mengatakan apa yang mereka inginkan itu sebabnya mereka tidak mendapat apa yang mereka inginkan-madonna

a lot of people are afraid to say what they want that’s why they don’t get what they want-madonna

kata2 ni banyak memberi aq semangat~~


mengharapkan 31 hari di bulan march penuh bermakna~~
Jika berminat

aktiviti hujung minggu~~

PROGRAM TERBARU GABUNGAN ANAK PULAU PINANG


~SATU KEM AKTIVITI LASAK AKAN DIADAKAN PADA

~TARIKH: 4,5, DAN 6 MAC 2011
~TEMPAT : KUALA LIPIS, PAHANG
~BAYARAN: PERCUMA

~AKTIVITI OUTDOOR N LASAK antaranya KAYAK, SURVIVAL

~KELEBIHAN: SIJIL , MY CSD, KENALAN ,

~GABUNGAN DARI KAMPUS INDUK USM, KEJURUTERAAN USM N KESIHATAN USM
.

~jika berminat , sila INBOX nama, no ic , no matrik n no fn kepada sy, Redza Leija sebelum 2 Mac 2011, dan Nurul Aini Ahmad Rosli sblm 3 Mac 2011 . TERIMA KASIH Jika berminat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
©Hak Cipta Terpelihara 2010 - 2015 Coretan Azder
PENAFIAN: Coretan Azder tidak akan bertanggungjawab bagi sebarang kehilangan dan kerugian yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperoleh dari laman ini.
leijazder.blogspot.com