____________________________________
~~Selamat Datanng ke Coretan Azder~~
____________________________________
11.12.13.14.15
9690

kata si leija

Love isn't here or there, it isn't happy, sad, good or bad. Love is just Love.
Promise Less, Perform more




Sunday, 26 June 2011

Tipu!!

dia ni memang main tipu, pKai toyol kot dian ni, seriusly aq jeles ngn ko, nth macam mana dia leh dapat viewer lebih dari 100 ntuk semalam, mmg jeles siap la ko ,caan
xpe- xpe semuga ko berjaya~~ gudluck my frenz Jika berminat

6 comments:

  1. uhuh .. pergi jalan2 kat blog lain n komen post org je .. buat komen2 sempoi sikit .. n pastikan profile blog ada link ke blog .. macam td aku cek macam ok ..

    nanti ramai r dtg ..

    terjah dari syaran juga ni .. aku tak pernah nampak ko .. budak lain2 tuh, pernah juga aku nampak

    ReplyDelete
  2. haha , 1 hari 100 viewer kot~~ xpe2 nti aq try, tQ 4 advice~~

    ReplyDelete
  3. all the best .. boleh punya ...

    ReplyDelete
  4. yang penting quality, bukan quantity :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
©Hak Cipta Terpelihara 2010 - 2015 Coretan Azder
PENAFIAN: Coretan Azder tidak akan bertanggungjawab bagi sebarang kehilangan dan kerugian yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperoleh dari laman ini.
leijazder.blogspot.com