____________________________________
~~Selamat Datanng ke Coretan Azder~~
____________________________________
11.12.13.14.15
9690

kata si leija

Love isn't here or there, it isn't happy, sad, good or bad. Love is just Love.
Promise Less, Perform more




Saturday, 18 June 2011

Berkampung di Pulau Mahsuri

pengembaraan bermula lagi~~
bukan nk kemana pun, Pulau Mahsuri@ Pulau Langkawi dalam entri yang lepas aq ad gk cerita pasal Pulau Mahsuri bersama ahli keluarga tapi x bermalam, kali ni aq dapat gak bermalam, selepas hampir 6 tahun aq nantikan, betul kata orang kalau cinta itu tumpah di situ, ia x kan lari kemana. (haha terpuitis lak)
tanggal 10 jun, satu hari selepas aq cukup umur untuk mengundi, aq menjejakan kaki ke Pulau Mahsuri untuk ketiga kalinya,

sesungguhnya aq pergi ke Pulau Mahsuri ni memang membawa pelbagai agenda sendiri dan agenda pihak penganjur, misi utama dari pihak penganjur ialah salah satu modul kem, mmg pelik kem kat langkawi, kem ni lebih menjurus ke arah pembangunan kendiri, kami belajar pelbagai jenis cara untuk membangunkan kendiri, walaupun kem ni mmg kene dgr ceramah n dalam bilik yang berdingin hawa, tapi aq x bosan~~

misi seterunya ialah untuk memenuhi hajat keluarga, apa lagi kalau x coklat n set cawan pinggan n mangkuk, jus dapat shopping sat je, so dapat coklat n set cawan je~~ tpi mmg seronok, sbb berjemaah berbelanja, tempat apa lagi kat Haji Ismail Group (HIG).





misi aq yang x tercapai time bersama keluarga dalam entri yang lepas akhirnya tercapai gak, nak tahu ap? mestilah cable car, ari tu kesuntukkan masa, tapi kali dapat naik, mmg seronok, mana x nye akhirnya dapat gk naik jambatan tergantung tu, so aq rasa semua tempat aq dah g kat Pulau Mahsuri melainkan Telaga 7, sabar suatu hari nanti mesti dapat pergi juga~~
~~itu la jambatan idaman~~(hahakz)

~~ni atas jambatan gantung yang style~~
bersama teman sebilik di hotel De Baron Resort
jalan nak ke jambatan gantung
~~siapa yang paling tinggi~~

  
p/s: haha harap2 dapat menjejakkan lagi kaki ke Pulau yang penuh dgn lagenda~
credit to mat 4 the picture~~
Jika berminat

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
©Hak Cipta Terpelihara 2010 - 2015 Coretan Azder
PENAFIAN: Coretan Azder tidak akan bertanggungjawab bagi sebarang kehilangan dan kerugian yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperoleh dari laman ini.
leijazder.blogspot.com