____________________________________
~~Selamat Datanng ke Coretan Azder~~
____________________________________
11.12.13.14.15
9690

kata si leija

Love isn't here or there, it isn't happy, sad, good or bad. Love is just Love.
Promise Less, Perform more




Friday, 6 May 2011

Siap Sedia!!

tunggu 1 minggu untuk 1 paper yang masa menjawabnya hanyalah 1 jam, memang menarik. sebab itu semangat ntuk study berlainan sikit, paper pon objektif kan , memang sepenuh jiwa raga aq menjawabnya. OBJEKTIF!!. jawab, punya jawab  , alih2 ada byk masa lagi, apa lagi keluar awal la. nak balik bilik terus x leh sebab pergi bersama, pulang pun kena lah bersama. lagi pun aq cadang nak open table coklat kat rakan2 aq. berdebar nak tunggu mereka keluar. almaklum calon ramai. kalau x silap ada 464 calon, memang choiy la  kalau kira2 pastu tersilap kira, kene kira lagi sekali, adoi!!soalan pun tertutup, ngn soalan2 sekali mereka kutip. selepas selesai semua, member2 aq mmg suka lah , sebab paper dah abis n boleh pulang ke kampung halaman, 1 lagi sebabada makan2 coklat, coklat langkawi. abis semua mereka sapu, nasib baek beg aq mereka x amik. haha. macam2 coklat aq bawa. 

seraya pulang ke bilik aq pon seal semua kotak, dan di letakkan dalam stor, memang penuh stor tu, letih la juga walaupon stor tu hanya selang 1 bilik dari bilik aq. hampir 1jam 30 minit aq loading barang ke stor, macam byk je harta aq. tepat kul 5 stor pon tutup, x sangka aq lupa nak boh helmet n baldi aq adoi, leceh2

amik kunci n pindah barang ke bilik yang baru. memang membina otot la!!. lagi pon aq memang dah siap sedia ngn kem.
Jika berminat

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
©Hak Cipta Terpelihara 2010 - 2015 Coretan Azder
PENAFIAN: Coretan Azder tidak akan bertanggungjawab bagi sebarang kehilangan dan kerugian yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperoleh dari laman ini.
leijazder.blogspot.com